top of page
Vyhledat
  • senatorbaxa

Číslo 4: Symbol mé cesty k nezávislé senátní kandidatuře

Milí přátelé, podporovatelé, občané,


s radostí vám oznamuji, že po úspěšném potvrzení registrace mi bylo v pátek 2.8.2024 vylosováno číslo 4, kterým budou označeny mé hlasovací lístky pro volby 20.-21.9.2024 v senátním obvodu č. 11-Domažlice.


Při sběru nejméně tisícovky podpisů, které jsem nezbytně potřeboval k registraci mé kandidatury, jsem měl možnost setkat se s mnohými z vás osobně. Ať už to bylo v v oblasti Klatovska, Domažlicka nebo Sušicka, každé setkání mi poskytlo nejen cennou zpětnou vazbu, ale také posílilo mé odhodlání. Osobně jsem slyšel vaše názory, obavy a přání, a vše jsem pozorně vnímal.


Vylosované číslo 4, kterým bude označen můj volební lístek do Senátu, pro mě symbolizuje čtyři živly – oheň, vodu, vzduch a zemi. Tyto živly představují pragmatismus a realitu, odhodlání a pokrok, ale také stabilitu a vážnost. Kampaň stavím na tématech, která vycházejí z mých dlouholetých zkušeností a znalostí z praxe, jako je digitalizace státní správy, sociální a zdravotní služby, zvýšení prosperity regionu a udržitelný rozvoj.


Děkuji vám, i své rodině a manželce Markétce za dosavadní podporu a doufám, že společně dokážeme mnoho. Sledujte další kroky a aktuality z mé kampaně na www.senatorbaxa.cz a podpořte mě v nadcházejících volbách 20.-21.9.2024.


Společně můžeme přinést změnu, kterou náš region potřebuje.


Váš Robert Baxa

18 zobrazení0 komentářů

Comments


bottom of page