top of page
Vyhledat
  • senatorbaxa

Moje cesta k senátním volbám: Děkuji za vaši podporu!

Drazí přátelé a občané,


jak jste možná zaznamenali, pro podzimní senátní volby musely být do úterý 16.7.2024 odevzdány přihlášky k registraci. Protože jsem se rozhodl vydat na cestu do Senátu jako nezávislý kandidát, bez vazby na politické strany, musím společně s přihláškou odevzdat i nejméně tisícovku platných podpisů občanů ze senátního obvodu 11 – Domažlice. Volba nezávislého kandidáta je tak určitě náročnější, ale věřím, že je to jediné správné rozhodnutí pro budoucího senátora, který chce být skutečně blízko svým voličům a naslouchat jejich potřebám.


Během posledních měsíců jsem se s vámi setkával a sdílel svou vizi senátora a můj program. Vaše otevřenost, ochota se mnou mluvit, sdílení vašich problémů v senátním regionu a pochopitelně i vaše podpisy, mi dodaly neuvěřitelnou sílu a povzbuzení. Nasbíral jsem výrazně více než potřebných tisíc podpisů, což mi umožnilo dnes přihlášku ke kandidatuře podat.


Vaše podpora a důvěra mě opravdu hluboce zasáhly. Každý váš podpis byl pro mě potvrzením, že to, co dělám, má smysl, a že mé rozhodnutí jít touto cestou bylo správné. Jsem odhodlán reprezentovat vás v Senátu s maximální upřímností a odhodláním, a to bez jakékoliv politické vazby. Nyní přijde další krok v tomto procesu. Městský úřad v Domažlicích bude kontrolovat přihlášku a prověřovat platnost podpisů. Na počátku srpna se tak dozvíme, zda budu moci pokračovat v boji o senátorské křeslo.


Přijměte prosím mé srdečné díky za každou podporu, kterou jste mi poskytli. Vaše víra ve mě je pro mě nesmírně důležitá a motivuje mě to dál pracovat na naplnění našich společných cílů.


Držte mi palce a ještě jednou, z celého srdce děkuji za vaši pomoc a důvěru!


S úctou a vděčností, Váš Robert Baxa

16 zobrazení0 komentářů

Comments


bottom of page